Категорії
Новини

Випарники для електронних сигарет

Випарники для електронних сигарет являють собою комплектуючі елементи даного пристрою, основне завдання яких полягає в розпиленні рідини, що знаходиться в картриджі, і перетворення її в пару, якою згодом і користувач. Цей процес відбувається за дуже високої температури – близько 200 градусів. Струм виробляється акумулятором електронного приладу і подається на розжарену ніхромову нитку у випарнику, за рахунок чого відбувається процес нагрівання. Коли курець робить затягування ароматизована рідина, що знаходиться в змінному картриджі, потрапляє на нитку, закипає і перетворюється на пару. В результаті утворюються парні клуби, що імітують тютюновий дим.

Випарник є витратним елементом цигарки. Залежно від конструкції можна проводити його заміну разом з атомайзером, окремо від нього, або обслуговувати за допомогою відпалу або перемотування. Перевага незалежності від атомайзера полягає у можливості легко та недорого виконати заміну даного комплектуючого елемента у разі поломки. Як правило, для цього достатньо вставити випарник всередину корпусу атомайзера силіконовою прокладкою та закрутити акумулятор або просто закрити кришку.

Як вибрати та купити випарник для сигарет

Купити випарник для сигарет електронних можна без проблем, якщо ви знатимете основні моменти, що вимагають уваги:

  1. Упаковка для випарників має бути герметичною, без пошкоджень. Стандартні випарники торгової марки Joyetech комплектуються 5 шт. у спеціальні герметичні касети
  2. Розкривши упаковку, переконайтеся, що на пристрої немає слідів мастила. Як правило, нові випарники не заправлені, тому щоб отримати хороший смак вже з першої затяжки, рекомендується злегка змочити його рідиною для заправки.
  3. Існує кілька типів випарників – тип А та В, низькоомні та стандартні. Тип В можна порекомендувати користувачеві, сигарета якого почала протікати та його затяжка стала дуже легкою. В іншому суттєвих відмінностей між цими двома видами практично немає. Низькоомні випарники створюють більш суху пару, більше розкривають смак сигарети, але тривалість їхньої служби менша.

В цілому, виробники електронних сигарет в інструкції до пристроїв вказують, який тип випарника рекомендується застосовувати з конкретною моделлю. У нашому інтернет-магазині можна купити випарники для електронних сигарет різних моделей за доступними, прийнятними цінами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи