Категорії
Новини

ЕЛЕКТРОННА СИГАРЕТА JOYETECH ECOM: КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРИСТРОЇ

Із задоволенням представляємо вам найновішу, найсучаснішу та вдосконалену серію від Joyetech – eCom.

Із задоволенням представляємо вам найновішу, найсучаснішу та вдосконалену серію від Joyetech – eCom. Випарна частина серії eCom представлена ​​найсучаснішим кліромайзером з випарником нового покоління C2. Новий, якісно виконаний акумулятор eCom з micro-USB входом, дозволяє використовувати всі сигарети модельного ряду eCom навіть під час підзарядки. Всі моделі eCom, eCom-C, eCom-BT виконані з обробленого металу – не облазять, не дряпаються та стійки до стирання. Ви можете вибрати та купити електронну сигарету eCom, eCom-C, eCom-BT прямо зараз, обравши для себе більш відповідну модель.

Всесвітньо відома торгова марка представляє новий удосконалений тип продукції – електронна сигарета Joyetech eCom. Дана серія пристроїв має два режими роботи, варівольт-варіват, які регулюють рівень напруги та потужності нагріву. У цьому пристрої застосовується новий тип парогенератора Head eGo-C2, який забезпечує велику кількість пари та високу продуктивність. Конструкція атомайзера eCom передбачає верхню подачу повітря, що дозволяє виключити будь-які протікання рідини. Контроль рівня рідини для заправки комфортно здійснюється завдяки оглядовому прозорому віконцю. Заправка рідини здійснюється через отвір, що відкрився під час відгвинчування мундштука. Варто звернути увагу, що серія сигарет eCom досить вимоглива до рівності тиску та герметичності, що виникають у повітровідводі та паровій шахті. Щоб не порушити тиск, закручувати мундштук слід плавно та неквапливо, проте щільно та зусиллям. Це дозволить уникнути надходжень рідини до парового каналу та попадання її на язик при затяжках. Однією з важливих переваг даного електронного пристрою є відсутність необхідності змінювати картриджі, що знімає одну із статей витрат при подальшій експлуатації.

В результаті застосування електронної сигарети Joyetech eCom користувач отримає максимальне задоволення без шкоди для здоров’я – прохолодна, об’ємна, щільна пара.

Купити Joyetech eCom в Україні з безкоштовною доставкою!

В інтернет магазині New Smoke ви зможете купити Joyetech eCom c – нову, сучасну, вдосконалену електронну сигарету від найвідомішого світового виробника. У нас представлені тільки оригінальні моделі пристроїв, що мають високу якість, ефективність, надійність. Ми доставляємо замовлення за власний рахунок при покупці понад 250 грн. Консультанти нашого онлайн магазину допоможуть вам визначитися з вибором і дадуть відповіді на всі питання, що вас цікавлять.

Електронні сигарети – це найкраща альтернатива звичайному курінню, яка зводить до мінімуму загрозу здоров’ю людини. Ви зможете оцінити всі переваги від використання сучасних пристроїв з першої затяжки. Якщо ви дбаєте про здоров’я своє та оточуючих вас людей, близьких, хочете захистити їх від пасивного куріння, заходьте на сторінки нашого онлайн каталогу електронних сигарет та долучитесь до здорового способу життя легко та безболісно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи