Електронні сигарети

Електронні сигарети Joyetech – це пристрій для імітації куріння. Цигарка влаштована таким чином, що при проходженні повітря електронним пристроєм сигарети генерується пара. У поєднанні зі смаком та ароматом тютюнового диму пара повністю відтворює для курця відчуття процесу повноцінного куріння. На нашому сайті ви можете купити електронні сигарети Joye а також різноманітні рідини для куріння – фруктові та класичні, з нікотином та без нікотину.

Електронні сигарети Joyetech – це пристрій для імітації куріння. Цигарка улаштована таким чином, що при проходженні повітря електронним пристроєм сигарети генерується пара. У поєднанні зі смаком та ароматом табачного диму пара повністю відтворює для курця відчуття процесу повноцінного куріння. На нашому сайті ви можете купити електронні сигарети Joye та різноманітні рідини для куріння – фруктові та класичні, з нікотином та без нікотину.

ІСТОРІЯ КОМПАНІЇ JOYETECH

Компанія з’явилася на світ у грудні 2007 року у місті Шеньчжень (Китай). Завдяки прагненню до вдосконалення електронної сигарети, вже у вересні 2008 року була представлена ​​революційна модель електронної сигарети Joye 510. У жовтні 2009 року розроблена абсолютно нова модель Joye eGo, яка вирішувала проблеми з обсягом картриджа і ємністю дозаправки чи підзарядки. У 2010 році компанія Joyetech випускає революційну на той момент електронну сигарету Joye eGo-T з прямою подачею рідини на атомайзер, яка перевернула ринок електронних сигарет. Після виходу саме Joye eGo-T, компанія Joyetech почала лідирувати у сфері електронних сигарет. У 2011 році була представлена ​​модель зі змінними атомайзерами Joyetech eGo-C, яка є лідером серед усього модельного ряду і сьогодні. У всіх наступних моделях використовується ідентична система змінних атомайзер (випарників), що і в моделі eGo-C. У грудні 2012 року компанія Joyetech повністю налагодила власне виробництво рідин для електронних сигарет. У лінійці 51 смак (тютюнові та фруктові). У наступний рік і до теперішнього часу Joyetech постійно випускає нові моделі електронних сигарет як для новачків так і для досвідчених парильників.

JOYETECH СЬОГОДНІ

Сьогодні це величезний модельний ряд електронних сигарет, батарейних мод, комплектуючих та рідин високого рівня. Це компанія яка розробляє інноваційні продукти на високоякісному рівні. За рахунок цієї та заслуженої поваги Joyetech рухається вперед майбутнього в ширянні електронних сигарет.

ПЕРЕВІРКА ДОСТОВІРНОСТІ

Основні відмінності підробки:

  • Погана якість матеріалів (інші шрифти, візуальна відмінність);
  • Зміна в назві продукту (наприклад: teCab замість eCab або teRoll замість eRoll);
  • Коробка відрізняється від оригінальної (за винятком магазинних комплектів типу Економ);
  • Вся продукція Joyetech брендована (на всіх комплектах та комплектуючих є логотип або знак);
  • На комплектах наявність наклейки-голограми або Scratch Check.

У зв’язку з тим що продукцію Joyetech дуже активно намагаються підробляти інші виробники, причому ці підробки не дуже високої якості, компанія Joyetech забезпечила свої комплекти та комплектуючі спеціальними Scratch Check (Стерти щоб перевірити), стеривши які ви побачите “Унікальний код” використовуючи який ви можете перевірити оригінальність продукції на офіційному сайті Joyetech. Для цього в зазначеному полі необхідно ввести код, який ви стерли і після цього натиснути кнопку GO (Перевірити), у вікні ви побачите Серійний номер продукту і зможете його порівняти з вашим.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД JOYETECH

  • Joyetech 510
  • Joyetech eGo
  • Joyetech eGo-T
  • Joyetech 510-T
  • Joyetech eGo-C
  • Joyetech eCab
  • Joyetech eRoll
  • Joyetech eVic
  • Joyetech eGo-CC
  • Joyetech eMode

У нашому інтернет-магазині представлена лише оригінальна продукція Joyetech. Крім картомайзерів, кліромайзерів, деяких варівольтів і деяких аксесуарів. Якщо ви не впевнені, що у вашому замовленні саме Joyetech продукція, то при підтвердженні замовлення ви можете уточнити цю інформацію у оператора.