Категорії
Новини

ЕЛЕКТРОННА сигарета JOYETECH EGO ONE

Маленький та далеко – Електронна сигарета eGo ONE трендова модель від Joyetech 2015 року, яка вийшла під гаслом – один пристрій для всіх. Завдяки новій концепції випарників модель eGo ONE підійде для будь-якого типу куріння (через рот або безпосередньо в легені).

Маленький та далеко – Електронна сигарета eGo ONE трендова модель від Joyetech 2015 року, яка вийшла під гаслом – один пристрій для всіх. Завдяки новій концепції випарників модель eGo ONE підійде для будь-якого типу куріння (через рот або безпосередньо в легені). Моделі відрізняються лише за розміром, обсягом акумулятора та ємністю кліромайзера, тому кожен зможе підібрати для себе – ідеальний варіант.

Електронна сигарета Joyetech eGo ONE – це нова модель 2015 року, яка порадує всіх шанувальників альтернативного куріння. У цьому пристрої втілена нова концепція, згідно з якою воно здатне функціонувати з двома унікальними типами пароутворювачів, що дозволяє застосовувати різні методи куріння. Завдяки особливостям конструкції та експлуатації, користувач може отримати три типи ширяння – вдих через рот у легені, прямий вдих у легені, звичайний вдих ротом. Електронні сигарети серії Joyetech eGo ONE представлені у двох моделях, які відрізняються за типом акумулятора – 1100мАч та 2200мАч. Об’єм кліромайзера відповідно 1,8 мл та 2,5 мл. Довжина пристрою Joyetech eGo ONE дорівнює довжині звичайної сигарети. Незважаючи на свою мініатюрність, цей прилад є багатофункціональним. Цигарка має досить велику потужність і здатна видавати великі, об’ємні клуби густої пари. Користувач має можливість регулювати потік повітря у Joyetech eGo ONE. Для зменшення його кількості та кількості пари слід за годинниковою стрілкою обертати кільце на підставі атомайзера, для збільшення проти годинникової стрілки. Заправляти пристрій рідиною дуже легко. Достатньо лише відокремити атомайзер від батареї та безпосередньо залити рідину в ємність. Про розряджання акумулятора свідчить часте спалахування індикатора.

Купити Joyetech eGo ONE – назавжди позбутися шкідливої звички!

Інтернет магазин New Smoke пропонує купити Joyetech eGo ONE електронну сигарету за доступною вартістю. Це дозволить вам звести до мінімуму негативний вплив на здоров’я, оскільки при мінімальному вмісті нікотину, пристрій не містить смол, продуктів горіння та інших токсичних речовин, які вдосталь є у звичайній тютюновій продукції. Використання електронних сигарет є найкращою альтернативою на шляху до повної відмови від куріння.

Консультанти нашого онлайн магазину відповісти на всі запитання споживачів і нададуть професійну допомогу в підборі оптимальної моделі електронного пристрою. Наша продукція має високу якість, ефективність і є оригінальним товаром всесвітньо відомого виробника Joyetech. Доставка по всій Україні здійснюється безкоштовно при замовленні на суму, що перевищує 250 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи