Категорії
Новини

ЕЛЕКТРОННА СИГАРЕТА JOYETECH EVIC: ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ

Революційна модель електронної сигарети Joyetech eVic працює на основі операційної системи, яка дає можливість стежити та керувати історією використання, даними про пару, стан акумулятора.

Революційна модель електронної сигарети Joyetech eVic працює на основі операційної системи, яка дає можливість стежити та керувати історією використання, даними про пару, стан акумулятора. Це можна зробити за допомогою спеціального програмного забезпечення, встановивши його на комп’ютер. Електронна сигарета Joyetech eVic має багато переваг, серед яких, крім візуальної операційної системи, можна виділити можливість контролю температурного режиму, наявність захисної системи від короткого замикання, низького рівня напруги, розімкнутого ланцюга, контроль за тривалістю роботи. Управління пристроєм здійснюється одним із двох способів – натисканням кнопки на основному блоці або шляхом обертання панелі на блоці керування. Вихідна потужність сигарети Joyetech eVic регулюється від 2 до 15 Вт, вихідна напруга – від 3 до 5 В. Заряджати прилад можна від мережі за допомогою універсального зарядного пристрою або USB-кабелю. Завдяки оснащенню керуючого блоку універсальним роз’ємом, з цією моделлю електронної сигарети можна використовувати атомайзер з різними типами роз’ємів – eGo, eGo-T, 510-T, eGo-C.

Сигарета Joyetech eVic – це варівольт, який дозволяє змінювати якість та кількість пари. Акумуляторна батарея має досить високу потужність і ємність 2600mAh, що забезпечує тривалу роботу на найвищій вихідній напрузі.

Joyetech eVic – назавжди забути про куріння тютюнових виробів!

У людей, які прийняли тверде рішення позбутися шкідливої звички курити тютюнові вироби, але які не мають достатньо силою волі, щоб одразу зробити це, є оптимальний варіант – купити Joyetech eVic, інтелектуальну електронну сигарету нового покоління. Завдяки використанню програмного забезпечення, користувач легко може контролювати процес куріння, кількість нікотину, поступово знижуючи його та зводячи до мінімуму.

У нашому онлайн магазині можна придбати цю модель пристрою за прийнятною вартістю. Консультанти допоможуть вам визначитися з вибором і дадуть відповідь на всі питання. Крім електронних сигарет, ми пропонуємо рідини для заправки та аксесуари, що дасть користувачеві можливість зручної та комфортної експлуатації. Вся представлена в каталозі продукція має високу якість, надійність і є кращою альтернативою шкідливим тютюновим виробам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи