Категорії
Новини

ЕЛЕКТРОННА СИГАРЕТА JOYETECH EGO-CC

Електронна сигарета Joyetech eGo-CC – завершальна модель серії Joyetech eGo. Виробник об’єднав у ній кліромайзер з унікальною системою циркуляції повітря та випарник eGo-C, який має численні переваги.

Електронна сигарета Joyetech eGo-CC – завершальна модель серії Joyetech eGo. Виробник об’єднав у ній кліромайзер з унікальною системою циркуляції повітря та випарник eGo-C, який має численні переваги. Завдяки такій технології пристрій має можливість створювати об’ємні клуби холодної пари. Ця модель підійде людям, які курили біля пачки сигарет середньої фортеці на день. Для тих, хто курить більше, але все ж таки хоче використовувати Joyetech eGo-CC, пристрій можна укомплектувати акумулятором з різьбленням 510/eGo, що володіє великими показниками потужності. У конструкції даної електронної сигарети є кнопковий акумулятор та кліромайзер для випаровування, в якому згодом необхідно міняти лише випарник. Сам кліромайзер і мундштук виготовлений з металу, що надає не тільки міцності пристрою, а й дозволяє добре охолоджувати пару.

Акумулятор eGo-C Upgrade за один заряд випаровує 3,3 мл рідини, що становить трохи більше двох заправок кліромайзера. Він здатний працювати у двох режимах: зі стабілізацією напруги – 3,3V та без стабілізації – до 4V. Режим можна змінити після блокування елемента живлення, утримуючи кнопки активації протягом декількох секунд. Даний акумулятор добре сумісний у роботі з усіма видами систем випаровування, що мають різьблення eGo/510. Пристрій має вбудований захист від короткого замикання.

Купити Joyetech eGo-CC – оптимальне рішення на шляху до здорового способу життя Joyetech eGo-CC – оптимальне рішення на шляху до здорового способу життя Joyetech eGo-CC – оптимальное решение на пути к здоровому образу жизни Joyetech eGo-CC – оптимальне рішення на шляху до здорового способу життя. Joyetech eGo-CC – оптимальное решение на пути к здоровому образу жизни.

Якщо ви вирішили кинути шкідливу звичку курити тютюнові вироби і завдавати непоправної шкоди своєму здоров’ю, вам варто купити Joyetech eGo-CC – електронну сигарету, яка має багато переваг. Це вдосконалена модель, яка відрізняється зручністю, якістю та практичністю у використанні. Доглядати за пристроєм даного типу легко, достатньо дотримуватися кількох нескладних рекомендацій. Випарник слід змінювати при зменшенні кількості пари або в тих випадках, коли в ньому з’явився смак гарі. Зміст усіх контактів сигарети в чистоті та своєчасне заправлення рідиною – запорука довгого та якісного використання приладу. Слід уникати потрапляння рідини на корпус електронної сигарети та не допускати пошкодження елементів живлення. При попаданні рідини в відведення повітря, необхідно розібрати пристрій і продути кліромайзер.

У нашому інтернет-магазині можна купити електронну сигарету Joyetech eGo-CC за доступною вартістю з доставкою по всій Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи