Рідина для куріння

ЯК ВИБРАТИ РІДИНИ ДЛЯ ЕЛЕКТРОННИХ сигарет?

Рідини для електронних сигарет – важливий елемент використання цих пристроїв. До їх вибору слід підходити ґрунтовно та обдумано, оскільки вони безпосередньо вдихаються курцем і впливають на організм. Правильно підібрати та купити рідину для електронних сигарет в Україні ви зможете, спираючись на три параметри – об’єм, смак та кількість нікотину у складі.

Флакони з рідиною можуть мати об’єм 10, 15, 20, 30 мл. Щоб приблизно розрахувати потрібну кількість рідини, слід спиратися на кількість тютюнових цигарок, які ви звикли викурювати на день. Якщо ця цифра становить близько 20 шт, то для її заміни потрібно близько 2 мл рідини. Цей параметр виведений на основі досвіду користувачів, однак в індивідуальних випадках може дещо відрізнятися, що залежить від типу випарника, манери та інших. Смак рідини і, відповідно, пари, що вдихається, залежить від ароматизаторів. У якісних рідинах від перевірених виробників застосовуються натуральні ароматизатори, у неякісних – штучні. Загалом, смаки рідин бувають тютюнові, фруктові та ягідні, ментолові, десертні. Рекомендуємо купувати рідини з смаком, що сподобався від виробників, які давно на ринку і добре зарекомендували себе. Кількість нікотину, мабуть, найважливіший показник при виборі рідини. На всіх флаконах вказані дані про смак та кількість нікотину в мг на 1 мл рідини. Якщо провести співвідношення зі звичайними тютюновими цигарками, вийде така картина:

  • 6 мг на мл – у тютюнових сигаретах відповідає 0,1-0,3 мг
  • 12 мг на мл – у тютюнових сигаретах 0,4-0,7 мг
  • 18 мг на мл – у звичайних сигаретах 0,8-1,0 мг

Безнікотинові рідини немає аналогів серед звичайних сигарет.

Рідина для куріння ціна доступна у нашому інтернет-магазині!

Наш онлайн магазин пропонує купити рідини для куріння ціна яких прийнятна та відповідає якості продукції. Ми пропонуємо тютюнові, фруктові рідини від виробників Joyetech, Dekang, innoVAtion, Liqua&Reve, New Smoke, а також флакони із пробниками об’ємом 1 мл. Будь-яке питання щодо вибору ви можете поставити нашим спеціалістам та отримати грамотну, кваліфіковану відповідь.

Наш інтернет магазин електронних сигарет допоможе вам позбутися шкідливої звички тютюнопаління найзручнішим та найлегшим способом!