Категорії
Новини

АКУМУЛЯТОРИ ДЛЯ ЕЛЕКТРОННИХ сигарет: ОСНОВНІ ТИПИ

Акумулятор є одним з найважливіших та необхідних елементів електронної сигарети, оскільки вона потребує регулярної підзарядки. Акумулятори для електронних сигарет відрізняються розмірами, ємністю, потужністю.

Акумулятор є одним з найважливіших та необхідних елементів електронної сигарети, оскільки вона потребує регулярної підзарядки. Акумулятори для електронних сигарет відрізняються розмірами, ємністю, потужністю.

Місткість батареї – це один із визначальних параметрів при виборі. Одним із найменших показників є 650 mAh, проте такі акумулятори досить популярні. Широкого поширення заслужили моделі ємністю 1100 mAh, їх використовують навіть досвідчені та затяті «курці» електронних сигарет. Загалом можна відзначити, що параметри ємності акумулятора можуть бути в діапазоні 80-6000 mAh. Від величини даного критерію залежить тривалість роботи пристрою одному заряді.

Розрізняють батареї також за типом управління: ручним або автоматичним. Мануальне (ручне) керування передбачає активацію утворення пари шляхом натискання на спеціальну кнопку на корпусі. Багато моделей акумулятора потребують п’ятикратного натискання для розблокування. Батареї даного типу дуже практичні, дозволяють заощаджувати заряд, при зберіганні в кишені або сумці вони не включатимуться самостійно. Акумулятор автоматичного типу оснащений спеціальним мембранним перемикачем, активація якого відбувається при виконанні затягування та починається процес пароутворення.

Купити акумулятор для електронних сигарет недорого!

Інтернет магазин New Smoke пропонує купити акумулятор для електронних сигарет різних ємностей, а також портативні зарядні пристрої та пачки для заряджання за прийнятними, демократичними цінами. Наші консультанти дадуть вам практичні рекомендації та допоможуть підібрати оптимальну модель, що відповідає вашим потребам та можливостям.

Для того щоб акумулятор прослужив максимально довгу кількість часу, за ним потрібно правильно доглядати і дотримуватися простих правил експлуатації. Всі контакти елемента необхідно періодично протирати паперовою серветкою, щоб уникнути їх закисання. Зберігання не можна проводити поблизу нагрівальних та опалювальних приладів, а взимку не допускати їхнього тривалого перебування на морозі. При цьому залишайте батарею на зберігання після повної зарядки. Уникайте потрапляння рідини на батарею. Якщо ви не плануєте користуватися електронною сигаретою певний час, не залишайте її на зберігання у повному зборі, кліромайзер краще зняти. Виробляти заряд можна з будь-якого рівня, не обов’язково чекати на повну розрядку акумулятора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи