Категорії
Новини

КУПИТИ КЛІРОМАЙЗЕРИ ДЛЯ ЕЛЕКТРОННИХ сигарет – ЛЕГКО І ДОСТУПНО!

Кліромайзер є одним із найпопулярніших продуктів в індустрії електронного куріння. У цьому винаході поєднані простота картомайзерів та зручність атомайзерів.

Кліромайзер є одним із найпопулярніших продуктів в індустрії електронного куріння. У цьому винаході поєднані простота картомайзерів та зручність атомайзерів. Важливою перевагою та відмінною особливістю кліромайзерів є прозорий корпус, завдяки чому користувачеві надається можливість контролювати рівень рідини. Конструкція пристрою складається з кремнеземної нитки, повітропроводу, спіралі, основи, причому всі елементи відмінно візуалізуються через прозору колбу. Якщо будь-який з них зламається або вимагатиме ремонту, це можна буде легко зробити, розібравши пристрій. Купити кліромайзери для електронних сигарет та запчастини до них можна у нашому інтернет-магазині New Smoke за доступними цінами.

Популярність у шанувальником електронного куріння кліромайзери завоювали завдяки простоті у використанні стильному дизайну відносно невисокої вартості, відсутністю протікань. Більшість моделей виготовляються на 510 різьбленні конектора, яка є найпоширенішою на сьогоднішній день. І навіть якщо батарея оснащена іншим різьбленням, це не стане проблемою, оскільки можна використовувати спеціальний перехідник.

Картомайзер купити в Україні!

Картомайзер називають елемент електронної сигарети, який поєднує в собі два звичних компоненти – картридж і атомайзер. За допомогою даного комплектуючого елемента куріння стане абсолютно безпечним для вашого здоров’я, а також для здоров’я всіх оточуючих. Переваги картомайзерів:

  • Замінює два елементи – картридж та атомайзер
  • Підвищує рівень надійності електронної сигарети
  • Має збільшену ємність, порівняно зі звичайним картриджем, у чому полягає незаперечна вигода для споживача
  • Використання одного картомайзера дорівнює курінню близько 40 звичайних тютюнових сигарет.

Картомайзер купити в Україні пропонує наш онлайн магазин New Smoke. Ми безкоштовно доставляємо всі замовлення на суму понад 250 грн. Доставка здійснюється по всій території України. Консультанти магазину допоможуть зорієнтуватися у великому асортименті модельного ряду та підібрати оптимальний варіант комплектуючих елементів.

Подбайте про своє здоров’я! Киньте завдавати непоправної шкоди своєму здоров’ю курінням! Використовуйте електронні сигарети та долучайтеся до здорового способу життя, а ми вам допоможемо у цьому із задоволенням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи