Категорії
Новини

РІДИНА NEWSMOKE ДЛЯ ЕЛЕКТРОННИХ сигарет

Рідина newsmoke для електронних сигарет виготовляється в Україні із застосуванням передових розробок, інноваційних технологій та дотримання всіх стандартів.

Рідина newsmoke для електронних сигарет виготовляється в Україні із застосуванням передових розробок, інноваційних технологій та дотримання всіх стандартів. Використання італійського ароматизатора Flavour Art та лише натуральних інгредієнтів дозволяє створювати рідини з насиченими яскравими різноманітними смаками. Цей вид комплектуючих елементів є невід’ємною частиною куріння електронних сигарет. При кожній затяжці рідина перетворюється на пару, що імітує сигаретний дим при курінні. Саме від її якості та особливостей залежать смакові відчуття для користувача та густота, щільність, кількість пари. Продукція упаковується в герметичні флакони об’ємом 10, 30 та 50 мл, а для заправки заливається в картридж або картомайзер електронної сигарети. Рідина для куріння newsmoke містить різну кількість нікотину – 6, 12, 18 мг або може бути безнікотиновою. Завдяки цьому кожен споживач може вибрати відповідний рівень фортеці для себе або відмовитися від шкідливих домішок при використанні електронних сигарет.

Таким чином, до складу рідини newsmoke входить пропіленгліколь і рослинний гліцерин рослинного походження німецького виробництва, дистильована вода, італійський ароматизатор залежно від смаку та невелика доза нікотину у вибраній концентрації. Зберігати продукт необхідно у темному, прохолодному місці. Термін зберігання після розтину обмежений і становить 1 місяць. Після закінчення цього терміну смак рідини втрачає свою насиченість і слабко передається користувачеві.

Купити рідину для заправки newsmoke – в інтернеті дешевше!

Наш онлайн магазин пропонує купити рідину для заправки newsmoke за доступними, прийнятними цінами. Закапродукція в інтернеті дешевша, оскільки ми пропонуємо не тільки лояльні ціни на продукцію, але й безкоштовну доставку Новою Поштою при замовленні від 250 грн., та безкоштовну кур’єрську доставку по Києву при замовленні понад 900 грн.

Ми пропонуємо широкий вибір рідин українського виробництва newsmoke для електронних сигарет, що мають високу якість та ефективність, підкріплені тривалою гарантією. З нами ви зможете особисто оцінити всі переваги електронного ширяння. Ми пропонуємо найефективніші методи боротьби з курінням та способи альтернативного куріння, які не надають згубного впливу на здоров’я.

Рідина для куріння електронних сигарет виробляється в Україні на основі італійського ароматизатора – Flavour Art, що відрізняється яскравими насиченими смаками, створеними лише з натуральних компонентів. Є невід’ємною частиною куріння електронних сигарет. Заправляється в картридж або картомайзер електронної сигарети. При курінні перетворюється на пару, що імітує сигаретний дим.

Можливий обсяг – 10 мл, 30 мл, 50 мл.
Можлива міцність (міст мг нікотину на 1 мл!) – 0 мг, 6 мг, 12 мг, 18 мг.

Склад рідини:

  • 55% Пропіленгліколь (PG) (Німеччина);
  • 35% Рослинний гліцерин (VG) (Німеччина);
  • 10% дистильована вода;
  • Ароматизатор (Італія) (3-5% залежно від смаку);
  • Нікотин виходячи з вибраної концентрації (6, 12, 18 мг).

Рекомендації:

  • Рідина містить Нікотин. Нікотин це отрута, здатна проникати через шкіру та слизову. При попаданні на шкіру або в рот – негайно промийте контакти з рідиною прохолодною водою;
  • Зберігайте рідину у темному прохолодному, недоступному для дітей місці;
  • Перед використанням збовтуйте (допускається мінімальний осад натуральних компонентів ароматизатора);

Увага! Рідина не містить консервантів, стабілізаторів та іншої хімії, тому термін зберігання обмежений (рекомендований термін експлуатації 1 місяць з дня покупки). При тривалішому використанні смак рідини може передаватися слабо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи