Категорії
Новини

РІДИНА LIQUA & REVE ДЛЯ ЕЛЕКТРОННИХ сигарет

Електронні сигарети можна впевнено назвати одним із найбільш значних винаходів останнім часом. З їхньою появою курці мають можливість зберегти своє здоров’я та використовувати альтернативу традиційному згубному курінню. Щоб повністю відчути задоволення від застосування електронної сигарети, отримати насолоду від звичного процесу, важливо правильно підібрати рідину для заправки сигарети. Саме від неї залежить якість пари, яка потрапляє в організм людини, та смакові відчуття. Рідина Liqua & Reve для електронних сигарет є оптимальним рішенням для більшості споживачів. Вони цінують цей продукт за широке розмаїття смаків, високу якість та доступну вартість. Рідина для заправки Liqua & Reve поєднує в собі приємний аромат і густу, насичену пару. У виробництві продукції застосовуються інноваційні технології та новітні досягнення у цій сфері, а також найкращі європейські ароматизатори. Рідина оформлена в яскраве, барвисте та герметичне впакування. Однією з важливих переваг Liqua & Reve є її універсальність у застосуванні. Заправна продукція підходить для всіх типів картриджів електронних сигарет. До складу входять пропіленгліколь та гліцерин, який абсолютно безпечний для здоров’я. Зміст нікотину варіюється, за рахунок чого користувач може особисто підібрати міцність рідини для індивідуального застосування. Зручний флакон з тонким носиком дозволяє легко і дуже швидко заправляти сигарету і відразу ж насолоджуватися ароматною густою парою.

Купити рідину для заправки Liqua & Reve – легко та швидко!

Ознайомитись з широким асортиментом продукції та купити рідину для заправки Liqua & Reve за лічені хвилини можна у нашому інтернет магазині New Smoke. Ми оперативно обробляємо всі замовлення та доставляємо їх по Києву та всім регіонам України. При замовленні на суму понад 250 грн, доставка за допомогою Нової Пошти здійснюється безкоштовно. Кур’єрська доставка по Києву безкоштовна при замовленнях від 900 грн.

У нашому онлайн каталозі представлений широкий асортимент рідин для електронного куріння Liqua & Reve. Відрізняючись за смаком, змістом нікотину, вони всі мають постійну характеристику – бездоганну якість. Наші консультанти дадуть відповідь на всі питання і нададуть допомогу у виборі відповідного виду рідини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи