Категорії
Новини

Рідина Dekang (Деканг)

Рідина Dekang виготовляється провідною китайською компанією Chang Ning Dekang Biological Technology Co., LTD. – що займається виробництвом та реалізацією високотехнологічної фармацевтичної продукцією, створеної за допомогою передових технологій із натуральної сировини.

Особливості рідини Dekang:

  • Система Push&Roll та зривне кільце забезпечує додатковий захист від дітей та підробок;
  • Тонкий носик дозатор зручний для заправки картриджів будь-яких моделей електронних сигарет;
  • Виготовляється за дотриманням всіх санітарних норм і правил у стерильних умовах;
  • При виробництві використовується тільки високоякісний харчовий пропіленгліколь;
  • Ароматизатори, у тому числі і тютюнові, є витяжкою з рослин і фруктів, а також елітних сортів тютюну і не містять штучних елементів.
  • Проходить незалежний контроль за якістю;
  • Сертифікована;

Рекомендації для зберігання та використання:

  • Зберігайте рідину далеко від джерел тепла, у недоступному для дітей місці;
  • Уникайте потрапляння рідини в рот та очі, у разі потрапляння – промийте великою кількістю води;
  • Уникайте потрапляння рідини в рот та очі, у разі потрапляння – промийте великою кількістю води;
  • Термін зберігання 2 роки.

Склад: пропіленгліколь – 74%; екстракт ванілі – 11%; яблучна кислота – 3%; метилциклопентан-1,2-діон; геліотропін – 1,5%; дамасценон – 0,2%; ацетилперазин – 1%; олія троянди – 1,5%; родімол – 0,3%; елеутерозид Е1 – 5%.

Зміст нікотину у флаконах будь-якого смаку (з розрахунком мг на 1мл):
Для тютюнових смаків – 24 (Extra High), 18 (High), 11 (Med), 6 (Low), 0 (NO) мг
Для всіх інших смаків – 18 (High), 11 (Med), 6 (Low), 0 (NO) мг

Об’єм флакона: 10 мл.

Dekang представив нову Лінійку рідин преміум класу VAPOR FLAVOR (PVF). Рідини «Autumn – 11mg, Winter – 24mg, Summer – 18mg, Spring – 6mg» виготовлені за новою унікальною рецептурою за допомогою інноваційних технологій, що дозволяють отримати тютюновий аромат у первозданному вигляді.

У нашому магазині великий вибір оригінальної продукції Dekang за доступними цінами, що дозволить вам вибрати якісну рідину на будь-який смак.

РІДИНА DEKANG ДЛЯ ЕЛЕКТРОННИХ сигарет: ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

Перехід на електронні сигарети може бути максимально безпечним та приємним, якщо правильно підібрати пристрій та рідину для заправки. Рідина є сумішшю пропіленгліколю, гліцерину, ароматизатора і невеликої дози нікотину. Вона заправляється в сигарету та формує процес куріння, оскільки курець вдихає саме ці випари. Сьогодні на ринку існує багато виробників рідин для куріння і одним з найнадійніших і популярних у користувачів є китайська фірма Dekang. Рідина dekang для електронних сигарет має багато переваг:

  • Dekang – бренд із великим досвідом роботи у даній сфері. Продукція цієї торгової марки виготовлена на натуральних основах з використанням натуральних ароматизаторів. Висока, бездоганна якість – це відмінна та постійна характеристика рідини для куріння Dekang.
  • Захист від підробок. Оригінальна рідина даного виробника прозора та захищена спеціальною поліетиленовою плівкою. Якість та оригінальність продукції підтверджуються також міжнародними та українськими сертифікатами.
  • Декілька ступенів фортеці. Рідина Dekang продається у флаконах та картонній упаковці, на якій вказані дані про ступінь фортеці. Це дозволяє користувачеві спробувати варіанти та підібрати найбільш оптимальний для себе.
  • Великий спектр смаків – тютюнові, фруктові та інші.
  • Прийнятна вартість якісного продукту

Купити рідину для заправки dekang в онлайн магазині недорого!

Якісна рідина Dekang на будь-який смак представлена ​​в каталозі нашого інтернет-магазину New Smoke. Широкий спектр вибору, доступні ціни, високий рівень обслуговування клієнтів – це переваги, які кожен покупець отримує при співпраці з нашим магазином. Купити рідину для заправки dekang у нас дуже легко, а якщо у вас виникнуть питання або проблеми з вибором, наші консультанти допоможуть вам визначитися і відкинути всі сумніви. Доставка замовлень виконується по Києву та всій території України. Споживачі України та всього світу виявили довіру до продукції Dekang за характеристики та переваги, якими вона володіє. Ми допоможемо вам поринути у захоплюючий світ електронний сигарет і назавжди відмовитись від згубної звички.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи